0704-556633
PERSBORGSTORGET Malmö

TJÄNSTER

B- Körkortet

B-körkortet tillåter dig att köra fordon upp till 3 500 kg MAX, Med upp till 8 passagerarsäten. Det kräver att du är 18 år. Visa fullständiga krav.

Inskrivning

Vi hjälper  dig med en visuell undersökning och körkortstillägg vid inskrivningen. Du kan köpa något av våra körpaket eller körlektioner.

Teori utbildning

Det finns olika inlärnings sätt, Hos oss får du möjlighet att variera mellan olika inlärningsmetoder. Till din hjälp får du böcker och online-tester. Teorilektioner är lärarledda,  din lärare är tillhands för att hjälpa dig på vägen.

Eleverna som spenderar tid och ansträngning på sin teori, uppnår de teoretiska och praktiska målen lättare. Du kan påverka hur mycket tid och pengar du vill lägga på ditt körkort.

Körlektioner

Våra körlektioner är 70 minuter, vi rekommenderar att du bokar dubbla timar. Det beror på dig hur många körlektioner du vill lägga på de teoretiska kunskaper och körträningen.

Efter några körkurser kan vi göra en bedömning, och göra en plan som passar dig, för att ta körkort.

Riskutbildning 1 (teori)

Den teoretiska delen av riskutbildningen kan vi planera i samband med din anmälan. Utbildningen innehåller följande komponenter: Alkohol, Droger, Trötthet, och Riskabelt Beteende. Under träningen får du delta i diskussioner vad konsekvenserna kan vara, och vilka som ökar riskerna i trafiken, och hur de kan undvikas.

Du kan boka Risk Utbildning via telefon eller på trafikskolan. Riskuppsättningen ingår i några av våra pakter. Om du inte är elev vid trafikskolan och kör  privat  är du välkommen att boka en tid för riskutbildning.

Riskutbildning 2 (Halkan)

När du har kommit till riskutbildningen 2, bör du ha kommit  en bit in på din körkursutbildning. Tillsammans med din lärare planerar du när du ska göra riskutbildning 2. Det är obligatoriskt och måste göras innan du gör provet hos Transportverket.

Intensiv träning

Detta är en effektiv och populär form av körkursutbildning. Vi skräddarsyr träningen och anpassar den till dina önskemål och villkor.

Upphovsrätt © 2019 - Persborg Trafikskola Malmö