0704-556633
PERSBORGSTORGET Malmö

TJÄNSTER

B- Körkortet

B-körkortet tillåter dig att köra fordon upp till MAX 3 500 kg och upp till 8 passagerarsäten. Det kräver att du är 18 år. Visa fullständiga krav.

Inskrivning

Vi hjälper dig med en visuell synundersökning och körkortstillägg vid inskrivningen. Du kan köpa något av våra körpaket eller enbart körlektioner.

Teori utbildning

Det finns olika inlärningsmetoder, Hos oss får du möjlighet att variera mellan olika inlärningsmetoder. Till din hjälp får du böcker och online-tester. Teorilektioner är lärarledda, din lärare finns tillhands för att hjälpa dig på vägen.

Eleverna som spenderar tid och anstränger sig på sin teori, uppnår de teoretiska och praktiska målen lättare. Du kan avgöra hur mycket tid och kostnader du vill spendera på ditt körkort.

Körlektioner

Våra körlektioner är 70 minuter, vi rekommenderar att du bokar dubbla timmar. Det beror på hur många körlektioner du är i behov av på de teoretiska kunskaperna och körträningarna.

Efter några körkurser kan vi göra en bedömning, och göra en plan som passar dig för att nå till ditt körkort.

Riskutbildning 1 (teori)

Den teoretiska delen av riskutbildningen kan vi planera i samband med din anmälan. Utbildningen innehåller följande delar: Alkohol, Droger, Trötthet, och Riskabelt Beteende. Under träningen får du delta i diskussioner vilka konsekvenser som finns, och vilka risker som finns i trafiken, och hur de kan undvikas.

Du kan boka Riskutbildning via telefon eller på trafikskolan. Riskuppsättningen ingår i några av våra paketer. Om du inte är elev vid trafikskolan och kör enbart privat, så är du också välkommen att boka en tid för riskutbildning hos oss.

Riskutbildning 2 (Halkan)

När du har kommit till riskutbildningen 2, bör du ha kommit en bra bit in på din körkortsutbildning. Tillsammans med din lärare planerar du när du ska genomföra riskutbildning 2. Det är obligatoriskt och måste göras innan du bokar körprov hos Trafikverket.

Intensivträning

Detta är en effektiv och populär form av körkortsutbildning. Vi skräddarsyr utbildningen och anpassar den till dina behov och önskemål.

Upphovsrätt © 2019 - Persborg Trafikskola Malmö