0704-556633
PERSBORGSTORGET Malmö

TJÄNSTER

B- Körkortet

Med B-körkortet får köra fordon upp till MAX 3 500 kg och upp till 8 passagerarsäten. Det kräver att du är 18 år. Visa fullständiga krav.

Inskrivning

Vi hjälper dig med en synundersökning och ansökan om körkortstillståndet.

Teori utbildning

Det finns olika inlärningsmetoder.

Hos oss får du möjlighet att variera mellan olika inlärningsmetoder. Till din hjälp får du böcker och online-tester. 

Eleverna som spenderar tid och anstränger sig på sin teori, uppnår de teoretiska och praktiska målen lättare. Du kan avgöra hur mycket tid och kostnader du vill spendera på ditt körkort.

Körlektioner

Våra körlektioner är 35 minuter och vi kör enbart dubbla lektioner 70 minuter. Det är effektivt och lärorik.

Efter någon körlektion kan vi göra en bedömning, och en plan som passar dig för att nå till ditt körkort.

Riskutbildning 1 (teori)

Den teoretiska delen av riskutbildningen kan vi planera i samband med din anmälan. Utbildningen innehåller följande delar: Alkohol, Droger, Trötthet, och Riskabelt Beteende. Under utbildningen får du delta i diskussioner, vilka konsekvenser som finns, vilka risker som finns i trafiken, och hur de kan undvikas.

Du kan boka Riskutbildning via telefon eller på trafikskolan. Riskutbildningen  ingår i några av våra paket. Om du inte är elev vid trafikskolan och kör enbart privat, så är du också välkommen att boka en tid för riskutbildning hos oss.

Riskutbildning 2 (Halkan)

När du har kommit till riskutbildningen del 2 (Halka), bör du ha kommit en bra bit in på din körkortsutbildning. Tillsammans med din lärare planerar du när du ska genomföra riskutbildning  del 2. Det är obligatoriskt och måste göras innan du bokar körprov hos Trafikverket.

Intensivträning

Detta är en effektiv och populär form av körkortsutbildning. Vi skräddarsyr utbildningen och anpassar den till dina behov och önskemål.

Upphovsrätt © 2019 - Persborg Trafikskola Malmö